ghodrat
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 13 بهمن 1384
امتياز: 5469
|
عنوان: در اعماق تری دی مکس از مبتدی تا حر |
|
|
سلام دوستان
امروز یک خبر خوش براتون دارم و میخوام موفقیتم و نیز شادی ام را با همه بچه های این انجمن تقسیم کنم .همه ما از اینترنت استفاده میکنیم تا مطالب جدیدی یاد بگیریم . هر کسی به اقتضای کاری که دار دنبال مطلبی میره . من از دوسال قبل تمام تلاشم را کردم تا مرجعی برای آموزش نرم افزارهای مختلف گرافیکی و انیمیشن و فیلم سازی بیابم .ولی تنها با سعی و تلاش خودم و هزینه بسیار زیاد و نیز تمام وقتی که صرف کردم به نسبت ان کمتر موفق شدم . ولی به تازه گی یک مجموعه اورجینال بدست آوردهام که واقعا محشره و تکان دهنده
تکان دهنده از این لحاظ که چنین مجموعه ای بود و من نمیدانستم به خیلی ها رو انداختم . گفتم هزینهاشم میده ولی برای مطالب بسیار ابتدایی برای هریک جلسه 8000-12000 تومان میخواستند تازه مطالبی که تو این مجموعه هاست عمرا اینا به ما یاد بدن
خلاصه سرتونو درد نیارم آموزش نرم افزارهای محبوب من وشما در یک سری دی وی دی که قابل پخش تو دستگاههای دی وی دی خانگی است .
من میتونم از رو اینا تکثیر کنم و بدست شما برسونم
من تا حالا 100000 تومان پول سی دی و کتاب تنها برای پریمیر دادهام و هنوز هیچی بلد نیستم ولی اگه این فیلم ها راببینید واقعا خدا را شکر خواهید کرد
اگه شما هم مثل من بدنبال این مجموعه بودین تردید نکنین .اینها تا مدت محدود قابل ارسال است فقط اگه کسی احتیاج داره نمونه .مخصوصا کسایی که میخواستند برن آموزشگاه ولی نتونستند . میخواستند کلاس خصوصی برن ولی نتونستن .و.......
خلاصه هرکی میخواد برام پیام بذاره یا ایمیلشو بنویسه فقط تا آخر بهمن ماه |
|