Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: پاسخ به «BitLocker چیست و به چه کار می آید؟» |
|
|
سلام.
من چند نکته مهم به این مطلب اضافه کنم:
۱- اولاً اگر رمز را فراموش کنید، به هیچ وجه امکان بازیابی اطلاعات نیست. (به هیچ وجه!) پس تا جایی که نیاز ندارید این کار را انجام ندهید و اگر انجام دادید، رمز را حتماً به خاطر بسپارید یا یک جای امن یادداشت کنید.
۲- اگر شروع به رمزنگاری کردید، ممکن است این کار طول بکشد (به خصوص اگر دادههای شما زیاد باشد) هرگز (هرگز) وسط رمزنگاری، این کار را متوقف نکنید چون خیلیها این کار را انجام دادهاند و کل دادههایشان دیگز قابل استفاده نبوده.
۳- اگر روی یک فلش این امکان را فعال کنید، در ویندوز XP که این امکان تعبیه نشده بوده، فلش شما Read-Only (فقط خواندنی) میشود. یعنی امکان ریختن داده روی فلش را ندارید و فقط میتوانید دادههای قبلی را بخوانید.
۴- فعال کردن این امکان به این معنی نیست که اگر کسی فلش شما را دزدید نمیتواند از فلش استفاده کند! خیر، شخص میتواند فلش را شما را Format کند و از فلش استفاده کند. اما بله، از دادههای شما نمیتواند استفاده کند... (خیلیها فکر میکنند وقتی این امکان را فعال کردند، فلششان قفل میشود!!)
۵- مجدداً پیشنهاد میکنم اگر دادهی مهمی دارید، حتماً یک نسخه از آن روی سیستم خود یا جای دیگر داشته باشید و بعد اقدام به فعال کردن BitLocker کنید. نکند دادهها را مثلاً فقط روی هارد اکسترنال خود بریزید و بعد این امکان را روی آن فعال کنید... تجربه نشان میدهد به دلایل مختلفی، امکان غیرقابل استفاده شدن دادهها هست... |
|