Hamid
مدیريت كل سایت

عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384

امتياز: 34899
|
|
عنوان: مهم: برخی مشکلات احتمالی پارسخوان و روش رفع آنها |
|
|
سلام؛
هر چند پارسخوان پیش از انتشار بر روی چندین سیستم تست شد، اما وقتی در حجم وسیعی مورد استفاده قرار میگیرد، طبیعتاً مشکلاتی در شرایط خاص پیش میآید.
در این تاپیک مشکلاتی که کاربران گزارش کردهاند و روش رفع آنها را خواهیم گفت.
مشکل: پارسخوان روی سیستم من نصب نمیشود و پیغام زیر را دریافت میکنم:
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 or greater need to be installed for this installation to continue.
پاسخ: نسخه 1.1 از پارسخوان را دانلود و اقدام به نصب کنید، این مشکل رفع خواهد شد.
اما دقت کنید که باید حتماً نرم افزار دات.نت.فریمورک را از لینک زیر دانلود و نصب نمایید و سپس از پارسخوان استفاده کنید:
لینک دانلود .NET Framework 4 :
http://yourl.ir/framework4
مشکل: چرا صدا به صورت بریده بریده شنیده میشود؟
پاسخ: کیفیت صدا در حالتی که روی دکمه Play کلیک میکنید، بستگی به هارد دیسک شما دارد. به طور مثال روی سیستم بنده، چهار هارد دیسک وجود دارد. وقتی تستا را روی یکی که کیفیت بهتری دارد نصب میکنم، بدون هیچ مشکلی صدا پخش میشود، اما وقتی روی هاردی که کیفیت پایینترین دارد نصب میکنم، برخی حروف از جا میافتند.
به هر حال، بهترین کار این است که ابتدا روی دکمه Record کلیک کنید تا یک فایل صوتی از متن تهیه شود و سپس گوش کنید. در این صورت هیچ بریدگی و قطعی صدا احساس نخواهید کرد.
مشکل: کلمات انگلیسی تلفظ نمیشوند! هنگام ضبط فایل صوتی هم به محض اینکه به کلمه انگلیسی میرسد، متوقف میشود!
پاسخ: اگر چنین مشکلی در ویندوز 7 وجود دارد، به خاطر امنیت بالای ویندوز 7 است. این ویندوز در حالت عادی اجازه دسترسی هر برنامهای را به فریمورک که خواننده متن انگلیسی به حساب میآید، نمیدهد.
برای رفع این مشکل: کلید Shift را پایین نگاه دارید، سپس روی آیکون پارسخوان کلیک راست کرده و Run as Administrator را انتخاب کنید. همین! حالا دیگر این مشکل رفع خواهد شد.
اگر میخواهید بعد از این نیاز به این کار نباشد، روی آیکون پارسخوان کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید. سپس به تب Compatibility رفته و گزینه انتهای پنجره یعنی Run this program as Administrator را انتخاب کنید.
مشکل: بعد از کلیک روی Record یک فایل با حجم 0 کیلوبایت تولید میشود و دکمه Record نیز از کار میافتد!
پاسخ: پاسخ این سؤال، همان پاسخ سؤال قبلی است... _________________ جدیدترین اتفاقات در مجموعه آفتابگردان:
- عرضه سانا 5
- راه اندازی سامانه پیام کوتاه آفتابگردان: 10000100003030
- عرضه سیستم مدیریت باشگاه ورزشی
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در سهشنبه 8 فروردین 1391 - 14:49 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است. |
|